Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Perfektné náramkové hodinky pre ženy

Ako si vybrať perfektné náramkové hodinky pre ženu, keď je možné si vybrať z takého množstva značiek a štýlov? Poradíme vám, ako si jednoducho vybrať hodinky pre ženy.

 

Zvážte materiál

Mnoho náramkových hodiniek má puzdro na hodinky vyrobené z kovu, aby chránilo vnútornú časť. Nerezová oceľ je pri výbere veľmi častá. Pre elegantnejší a jemnejší vzhľad vyskúšajte strieborné hodinky. Toto je obľúbená farba, ktorá sa hodí väčšine žien. Pri kúpe športových hodiniek zvážte funkčnosť. Náramok lifestylových hodiniek je najpestrejší. Vybrať si môžete z rôznych štýlov a farieb. Čierna farba dodáva elegantný vzhľad a jednoducho sa kombinuje.

Vek nositeľa

Vek nositeľa hodiniek ovplyvní štýl, ktorý vyberiete spolu s farbou. Napríklad pre svoju matku si vyberiete nadčasový kúsok s krásnymi koženými alebo kovovými remienkami. Pre dospievajúcu dcéru sú vhodné štýlové módne hodinky.

Veľkosť

Obvyklá šírka puzdra pre ženy je obvykle asi 34 mm. Nová móda však často ponúka hodiny až s priemerom 60 mm. Pre dámy, ktoré sú staršie a konzervatívnejšie, vyberte klasické vzory a farby.

 

Balenie

Či už si vyberáte hodinky pre seba alebo kupujete ako darček, je nevyhnutné poznať značku výrobcu hodiniek. Nakoniec nezabudnite zakryť hodinky krabičkou vo farbe, ktorá sa vašej dáme páči.